top of page

Keringő- és szalagavató ruha kölcsönzés

Pest megye legnagyobb szalagavató és keringő ruha választéka vár a MISS ARA esküvői ruhaszalonban: 2600 Vác, Dr. Csányi László krt. 19/C


Iskolai bálokra, keringőre ruháink diák kedvezménnyel, 50 és 90 ezer forint között kölcsönözhetők, attól függően, milyen díszítésű modellt választasz. 

Segítőkész szakmai ügyfélszolgálatunk készséggel fogadja hívásodat kérdés esetén illetve időpont egyeztetéséhez: +36 30 293 2444

Nézd meg választható modelljeinket (személyesen meglátogatva minket még nagyobb kínálatból választhatsz), illetve további hasznos információkért kattints ide vagy görgess az oldal aljára! Ha pedig ellátogatsz hozzánk, készséggel segítünk a hozzád legjobban illő ruha kiválasztásában, hogy Te legyél a legszebb életed fontos eseményén!

Gyakran ismételt kérdések ruha kölcsönzéssel kapcsolatban

 

Mikor foglaljam le a keringőruhámat?


A nagy érdeklődés miatt a legjobb, ha már akkor lefoglalod a keringőruhád, amikor megtudod a szalagavatód pontos dátumát. Ha ezt akkor mégsem tetted meg, aggodalomra semmi ok! 😉 Szalonunk erre is fel van készülve, ugyanis folyamatosan bővítjük kínálatunkat az igényeknek megfelelően, hogy a nyári szünet után érkezőket is bőséges választékkal fogadhassuk!

Szükséges bejelentkezni ruhapróbára?


Szeptember 1-től október 31-ig: Ebben a két hónapban bejelentkezés nélkül is lehet jönni hétköznap délután és szombat délelőttönként.

November 1-től augusztus 31-ig: Ebben az időszakban bejelentkezés szükséges a hosszabb várakozás elkerülése végett. A bejelentkezés történhet telefonon, e-mailben, a lenti kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a facebook oldalunkon üzenetben.

Hozhatok kísérőket?


Keringőruha próbára személyenként egy-két kísérőt tudunk fogadni, mivel egyszerre többen is próbálhatnak, és mindenki más is szeretne kísérőket hozni. Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy a szüleid is segítsenek a döntésben, akkor mindenképp velük gyere, így elkerülhető az, hogy esetleg többször kelljen visszajönni próbálni, mert nem mertél nélkülük dönteni.


Összesen hányszor kell ellátogatnom az esküvői ruhaszalonba?


Amikor a ruhapróbán kiválasztottad, melyik ruhát viselnéd legszívesebben, utána már csak egy alkalommal kell visszajönnöd, egy méretvételre. Erre az alkalomra kérjük, hogy hozd magaddal azt a cipőt és melltartót, amit a ruhához fogsz viselni. A cipős ruhapróbák október közepétől kezdődnek. A méretvétel időpontjáról facebook üzenetben, vagy ha ott nem érünk el, telefonon értesítünk.

Milyen költségekkel kell számolnom?


Alkalmi keringőruháinkat diák kedvezménnyel, 50.000 és 90.000 Ft között kínáljuk. Ha megtaláltad a megfelelő ruhát, a foglalásod 20.000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé. Ez természetesen lejön a ruha árából, csupán azt a célt szolgálja, hogy biztosítsuk foglalási szándékodat. A fennmaradó összeg közvetlenül a bál előtt, a ruha elvitelekor fizetendő. Ezen felül a ruha elvielekor letétbe helyezünk 10.000 Ft kauciót, amit ideális esetben teljes egészében visszakapsz a ruha visszahozatalakor, azonban ha valamilyen kár keletkezik (szakadás, kiégetés, súlyos koszolódás), akkor ebből az összegből tartunk vissza, hogy fedezzük a helyreállítás költségeit.

Meddig lehet nálam a keringőruha?


A ruhát a bál előtti napon lehet elvinni, és a bál utáni napon kell visszahozni. Nem gond, ha nem személyesen hozod vissza, hanem megkérsz valakit. Ezesetben a visszajáró kauciót is neki adjuk oda. A ruha késedelmes visszahozatala esetén a ruhaszalon fenntartja a jogot a kaució visszatartására.

Az abroncsot a ruhával együtt legkorábban a bál előtti napon reggel 8 órától tudjuk odaadni a főpróbára, ha szükséges. Visszahozni a bál utáni napon kell, az elvitelkor megbeszélt időpontig.

gyik
bottom of page