top of page

MENYASSZONYI RUHA KÖLCSÖNZÉS

Vác és környéke legnagyobb esküvői ruha kínálatával várjuk a kedves menyasszonyokat és családjukat. Tágas szalonunkban több, mint 150 meseszép ruha közül válogathatsz!

 

Kölcsönzés díja: 80.000-350.000 Ft.  A várakozás elkerülése érdekében menyasszonyi ruhapróbára bejelentkezés szükséges! Az alábbi ruhák S-es, illetve M-es méretűek, az ennél nagyobb méretű ruhákat itt találod: molett menyasszonyi ruhák

Segítőkész szakmai ügyfélszolgálatunk készséggel fogadja hívásodat kérdés esetén illetve időpont egyeztetéséhez: +36 30 293 2444

Nézd meg itt menyasszonyi ruha kínálatunkat, a kölcsönzéshez kapcsolódó további tudnivalókért pedig kattints ide vagy görgess a lap aljára!

Gyakran ismételt kérdések esküvői ruha kölcsönzéssel kapcsolatban

 

Az alábbiakban a leggyakoribb felmerülő kérdéseket gyűjtöttük össze Neked. Böngészd át őket, de ezeken felül is keress minket bizalommal!

Mire számíthatok az első ruhapróbán?

Ne úgy képzeld el a menyasszonyi ruhapróbát, mint amikor vásárolni indulsz egy ruhaüzletbe. Először feltérképezzük az igényeket, kívánságokat, megbeszéljük, milyennek képzeled a nagy napot - világraszóló esküvő hajnalig tartó lagzival vagy egy romantikus tóparti szertartás szűk családi körben? Egy forró nyári napot tűztetek ki, esetleg egy hűvösebb őszit? Ezek mind fontosak lehetnek a ruha kiválasztásánál. Ha már megvan az elképzelés az esküvői ruha kapcsán, segítünk megtalálni azokat a darabokat, amik leginkább megfelelnek a rendezvény jellegének, a stílusodnak, testalkatodnak, és nem utolsó sorban nincsenek lefoglalva az esküvőd hétvégéjére. Segítség lehet, ha az első szalon látogatásod előtt körülnézel az oldalunkon, és felírod azoknak a ruháknak a számát, amik felkeltették az érdeklődésedet. Ezután pedig nincs más dolgod, mint felpróbálni annyi ruhát, amennyit csak szeretnél és jól érezni magad! Azon dolgozunk, hogy minél kellemesebb hangulatban tölthesd nálunk ezt az egy-másfél órát, hiszen a menyasszonyi ruha megtalálása az egyik legizgalmasabb része az esküvői készülődésnek! 😊

 

Magassarkút tudunk biztosítani az esküvői ruha próbához, de arra kérünk, érkezz olyan melltartóban, amit a nagy napon is szívesen látnál magadon - legelőnyösebb a testszínű, pánt nélküli fazon, ez ugyanis nem látszik ki a pánt nélküli felsőkből sem.


Mikor érdemes lefoglalni a menyasszonyi ruhát?


Erre a legegyszerűbb válasz: amint találsz egy olyat a szalon kínálatában, amit felpróbálva azt érzed, mindig is ez az a ruha, amiben elképzelted magad az esküvődön. Ha találtál egy ilyet, hallgass a szívedere, ne keress tovább! Nem érdemes azonban túl korán lefoglalni a ruhát, mert időközben változhat a testalkatod, változhat az ízlésed, újabb ruhák érkezhetnek, amitől elbizonytalanodsz, hogy jól döntöttél-e... 


Szükséges bejelentkezni az eskvői ruha próbára?


A Miss Ara esküvői szalon privát menyasszonyi ruhapróbát biztosít a leendő aráknak, ami átlagosan egy-másfél órát vesz igénybe. Egyszerre csak egy menyasszonynak tudunk teljes figyelmet szentelni a szalonban, ezért ha ellátogatnál hozzánk, mindenképp jelentkezz be előtte. Csak így tudjuk garantálni a ruhapróba nyugodt lebonyolítását. A bejelentkezés történhet telefonon, e-mailben, a lenti kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a facebook oldalunkon üzenetben.


Hozhatok kísérőket?


A Miss Ara esküvői ruhaszalon 1-2 kísérő vendéget tud fogadni, de a tapasztalat az, hogy minél több rokont, barátot hoz egy menyasszony a próbára, annál nehezebb a választás, mert mindenki más ruhára szavaz. Bárkit elhozhatsz, akiben megbízol, akinek adsz a véleményére, de a végső döntést neked kell meghoznod. Ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak, hiszen Te leszel az, aki a ruhát viselni fogja a nagy napon!

Milyen költségekkel kell számolnom?


Menyasszonyi ruháink kölcsönzési díja 80.000 és 350.000 Ft között mozog, ezen belül a ruhák túlnyomó többsége a 150-200.000 Ft-os árkategóriába esik. A foglalás véglegesítéséhez előlegfizetés szükséges, ami a ruha árától függően 50-100.000 Ft. Ez természetesen lejön a ruha árából, csupán azt a célt szolgálja, hogy biztosítsuk foglalási szándékodat. A fennmaradó összeg közvetlenül az esküvő előtt, a ruha elvitelekor fizetendő. Ezen felül a ruha elvitelekor letétbe helyezünk a ruha árától függően 30-50.000 Ft kauciót, amit ideális esetben teljes egészében visszakapsz a ruha visszahozatalakor, azonban ha valamilyen kár keletkezik (szakadás, kiégetés, súlyos koszolódás), akkor ebből az összegből tartunk vissza, hogy fedezzük a helyreállítás költségeit.

Kölcsönzésnél meddig lehet nálam a ruha?


Az esküvőd hétvégéje előtt - megbeszélés szerint - csütörtökön vagy pénteken viheted el a ruhát, és hétfőn kell visszahoznod. Nem gond, ha nem személyesen hozod vissza, hanem megkérsz valakit. Ezesetben a visszajáró kauciót is neki adjuk oda.


Összesen hányszor kell ellátogatnom a szalonba?


Amikor az első (esetleg második) ruhapróbán eldöntötted, melyik ruhát viselnéd legszívesebben, lefoglaljuk az általad választott ruhát az esküvőd időpontjára. Ahhoz, hogy a ruha tökéletesen álljon rajtad a nagy napon, nem sokkal az esküvő előtt el kell jönnöd egy méretvételre, ekkor már abban a cipőben és melltartóban kell lenned, amit viselni fogsz az eseményen. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy elvidd az elkészült ruhát, és visszahozd az esküvő után.

Milyen vőlegény öltönyt válasszunk a nagy napra?

 

Napjainkban az esküvői öltönyök terén is széles választék áll rendelkezésre a házasulandó pár számára. Az esküvői öltöny kiválasztásánál – a mennyiasszonyi ruhához hasonlóan megannyi tényezőt kell figyelembe venni, kezdve az esküvői szertartás helyszínétől egészen az évszaknak megfelelő anyagok és színek kavalkádjáig. Ebben a cikkben az oltonyhaz.net iránymutatást nyújt a megfelelő vőlegény öltöny megtalálásához.
 

gyik
bottom of page