top of page

Tudnivalók ruhakölcsönzés előtt

Legyen szó esküvőről vagy iskolai bálról, a nagy napra való készülődés gondos tervezést, tájékozódást igényel. Hogy megkönnyítsük a dolgod, összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket, amelyeket menyasszonyoktól, bálozó ifjú hölgyektől és a hozzátarozóktól kapunk.

W012c.jpg

Esküvőre készülőknek

Esküvő
Mire számíthatok az első ruhapróbán?

Ne úgy képzeld el a menyasszonyi ruhapróbát, mint amikor vásárolni indulsz egy ruhaüzletbe. Először feltérképezzük az igényeket, kívánságokat, megbeszéljük, milyennek képzeled a nagy napot - világraszóló esküvő hajnalig tartó lagzival vagy egy romantikus tóparti szertartás szűk családi körben? Egy forró nyári napot tűztetek ki, esetleg egy hűvösebb őszit? Ezek mind fontosak lehetnek a ruha kiválasztásánál. Ha már megvan az elképzelés a ruháról, segítünk megtalálni azokat a darabokat, amik leginkább megfelelnek a rendezvény jellegének, a stílusodnak, testalkatodnak, és nem utolsó sorban nincsenek lefoglalva az esküvőd hétvégéjére. Segítség lehet, ha az első látogatásod előtt körülnézel az oldalunkon, és felírod azoknak a ruháknak a számát, amik felkeltették az érdeklődésedet. Ezután pedig nincs más dolgod, mint felpróbálni annyi ruhát, amennyit csak szeretnél és jól érezni magad! Azon dolgozunk, hogy minél kellemesebb hangulatban tölthesd nálunk ezt az egy-másfél órát, hiszen a menyasszonyi ruha megtalálása az egyik legizgalmasabb része az esküvői készülődésnek! 😊

 

Magassarkút tudunk biztosítani a próbához, de arra kérünk, érkezz olyan melltartóban, amit az esküvődön is szívesen látnál magadon - legelőnyösebb a testszínű, pánt nélküli fazon, ez ugyanis nem látszik ki a pánt nélküli felsőkből sem.

Mikor érdemes lefoglalni a menyasszonyi ruhámat?

Erre a legegyszerűbb válasz: amint találsz egy olyat, amit felpróbálva azt érzed, mindig is ez az a ruha, amiben elképzelted magad az esküvődön. Ha találtál egy ilyet, hallgass a szívedere, ne keress tovább! Nem érdemes azonban túl korán lefoglalni a ruhát, mert időközben változhat a testalkatod, változhat az ízlésed, újabb ruhák érkezhetnek, amitől elbizonytalanodsz, hogy jól döntöttél-e... 

Szükséges bejelentkezni ruhapróbára?

Szalonunk privát menyasszonyi ruhapróbát biztosít a leendő aráknak, ami átlagosan egy-másfél órát vesz igénybe. Egyszerre csak egy menyasszonynak tudunk teljes figyelmet szentelni a szalonban, ezért ha ellátogatnál hozzánk, mindenképp jelentkezz be előtte. Csak így tudjuk garantálni a ruhapróba nyugodt lebonyolítását. A bejelentkezés történhet telefonon, e-mailben, a lenti kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a facebook oldalunkon üzenetben.

Hozhatok kísérőket?

Szalonunkban 1-2 kísérő vendéget tudunk fogadni, de a tapasztalat az, hogy minél több rokont, barátot hoz egy menyasszony a ruhapróbára, annál nehezebb a választás, mert mindenki más ruhára szavaz. Bárkit elhozhatsz, akiben megbízol, akinek adsz a véleményére, de a végső döntést neked kell meghoznod. Ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak, hiszen Te leszel az, aki a ruhát viselni fogja a nagy napon!

Milyen költségekkel kell számolnom?

Menyasszonyi ruháink kölcsönzési díja 80.000 és 350.000 Ft között mozog, ezen belül a ruhák túlnyomó többsége a 150-200.000 Ft-os árkategóriába esik. A foglalás véglegesítéséhez előlegfizetés szükséges, ami a ruha árától függően 50-100.000 Ft. Ez természetesen lejön a ruha árából, csupán azt a célt szolgálja, hogy biztosítsuk foglalási szándékodat. A fennmaradó összeg közvetlenül az esküvő előtt, a ruha elvitelekor fizetendő. Ezen felül a ruha elvitelekor letétbe helyezünk a ruha árától függően 30-50.000 Ft kauciót, amit ideális esetben teljes egészében visszakapsz a ruha visszahozatalakor, azonban ha valamilyen kár keletkezik (szakadás, kiégetés, súlyos koszolódás), akkor ebből az összegből tartunk vissza, hogy fedezzük a helyreállítás költségeit.

Kölcsönzés esetén meddig lehet nálam a ruha?

Az esküvőd hétvégéje előtt - megbeszélés szerint - csütörtökön vagy pénteken viheted el a ruhát, és hétfőn kell visszahoznod. Nem gond, ha nem személyesen hozod vissza, hanem megkérsz valakit. Ezesetben a visszajáró kauciót is neki adjuk oda.

Összesen hányszor kell ellátogatnom a szalonba?

Amikor az első (esetleg második) ruhapróbán eldöntötted, melyik ruhát viselnéd legszívesebben, lefoglaljuk az általad választott ruhát az esküvőd időpontjára. Ahhoz, hogy a ruha tökéletesen álljon rajtad a nagy napon, nem sokkal az esküvő előtt el kell jönnöd egy méretvételre, ekkor már abban a cipőben és melltartóban kell lenned, amit viselni fogsz az eseményen. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy elvidd az elkészült ruhát, és visszahozd az esküvő után.

Szalagavatóra, farsangi bálra készülőknek

Szalagavató
Mikor foglaljam le a keringőruhámat?

Sok lány beleesik abba a hibába, hogy a nyári szünetben a fél világot bejárják a tökéletes keringőruhát kutatva, végül azon kapják magukat, hogy elkezdődött az ősz, ruha még nincsen, viszont a legtöbb szalonnak ekkor már elfogytak a foglalható ruháik a népszerűbb szalagavatós hétvégékre. A legjobb, ha már akkor lefoglalod a keringőruhád, amikor megtudod a szalagavatód pontos dátumát. Ha mégsem tetted meg, aggodalomra semmi ok! 😉 Szalonunk erre is fel van készülve, ugyanis a szokásos szezonális kollekciófrissítésen kívül folyamatosan bővítjük kínálatunkat az igényeknek megfelelően, hogy a nyári szünet után érkezőket is bőséges választékkal fogadhassuk!

Ha a 2024/2025-ös tanévben keringőzől, és eddig nem találad meg álmaid ruháját, még nem késő! Látogass el mihamarabb szalonunkba, ahol személyreszóló tanácsadással segítjük a választást!

Szükséges bejelentkezni ruhapróbára?

    Szeptember 1-től október 31-ig: Ebben a két hónapban bejelentkezés nélkül is lehet jönni hétköznap délután és szombat délelőttönként.

    November 1-től augusztus 31-ig: Ebben az időszakban bejelentkezés szükséges a hosszabb várakozás elkerülése végett. A bejelentkezés történhet telefonon, e-mailben, a lenti kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a facebook oldalunkon üzenetben.

Hozhatok kísérőket?

Keringőruha próbára személyenként egy-két kísérőt tudunk fogadni, mivel egyszerre többen is próbálhatnak, és mindenki más is szeretne kísérőket hozni. Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy a szüleid is segítsenek a döntésben, akkor mindenképp velük gyere, így elkerülhető az, hogy esetleg többször kelljen visszajönni próbálni, mert nem mertél nélkülük dönteni.

Összesen hányszor kell ellátogatnom a szalonba?

Amikor a ruhapróbán kiválasztottad, melyik ruhát viselnéd legszívesebben, utána már csak egy alkalommal kell visszajönnöd, egy méretvételre. Erre az alkalomra kérjük, hogy hozd magaddal azt a cipőt és melltartót, amit a ruhához fogsz viselni. A cipős ruhapróbák október közepétől kezdődnek. A méretvétel időpontjáról facebook üzenetben, vagy ha ott nem érünk el, telefonon értesítünk.

Milyen költségekkel kell számolnom?

Keringőruháinkat diák kedvezménnyel, 50.000 és 90.000 Ft között kínáljuk. Ha megtaláltad a megfelelő ruhát, a foglalásod 20.000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé. Ez természetesen lejön a ruha árából, csupán azt a célt szolgálja, hogy biztosítsuk foglalási szándékodat. A fennmaradó összeg közvetlenül a bál előtt, a ruha elvitelekor fizetendő. Ezen felül a ruha elvielekor letétbe helyezünk 10.000 Ft kauciót, amit ideális esetben teljes egészében visszakapsz a ruha visszahozatalakor, azonban ha valamilyen kár keletkezik (szakadás, kiégetés, súlyos koszolódás), akkor ebből az összegből tartunk vissza, hogy fedezzük a helyreállítás költségeit.

Meddig lehet nálam a keringőruha?

A ruhát a bál előtti napon lehet elvinni, és a bál utáni napon kell visszahozni. Nem gond, ha nem személyesen hozod vissza, hanem megkérsz valakit. Ezesetben a visszajáró kauciót is neki adjuk oda. A ruha késedelmes visszahozatala esetén a kaució nem jár vissza

Az abroncsot a ruhával együtt legkorábban a bál előtti napon reggel 8 órától tudjuk odaadni a főpróbára, ha szükséges. Visszahozni a bál utáni napon kell, az elvitelkor megbeszélt időpontig.

bottom of page